Welkom

SCHMDT Advocatuur biedt vaste bodem in Nederland en Oostenrijk

Wij zijn wij?

SCHMDT Advocatuur is een full service kantoor met een specifieke voorkeur voor advisering op het gebied van het contractenrecht, techniek, aanbesteding en kunst. Het kantoor is per 2013 opgericht door mr. J. Menno Schmidt die als advocaat optreedt in zowel Leiden als Wenen.

SCHMDT Advocatuur biedt juridische dienstverlening in Nederland en in Oostenrijk, en richt zich erop om ook grensoverschrijdende belangen te behartigen. Daarbij wordt meerwaarde behaald door kennis van de Nederlandse en de Oostenrijkse culturele verscheidenheden als ook door kennis van wetgeving en rechtspraak uit beider jurisdicties. De combinatie van die kennis is van meerwaarde gebleken voor zowel de Nederlandse als de Oostenrijkse praktijk.

Om een zo goed mogelijke service te bieden werkt SCHMDT Advocatuur zowel in Nederland als in Oostenrijk samen met Partners.

In Oostenrijk bestaat een vaste samenwerking met Schubert Rechtsanwälte (Wenen). Daarnaast is prof. mr. A.H.J. Schmidt aan kantoor verbonden als of counsel, vooral voor vraagstukken van IT– en/of aanbestedingsrecht. SCHMDT Advocatuur heeft daarnaast een vaste samenwerking met Corvers Procurement Services B.V. (Den Bosch). Het partnernetwerk is permanent in ontwikkeling.

Laatste nieuws